PROGRAMMA


Programma

We zijn dankbaar dat we jullie een prachtig en veelzijdig programma kunnen aanbieden. Een mooie mix tussen bezinning en ontspanning. Laat God tot je spreken door de lezingen van Erwin Hout en Noor van Haaften, ontmoet medechristenen en zing tot Gods eer onder leiding van Peter en Carin van Essen. Kom tot rust, geniet, klets bij met vriendinnen, snuffel bij de diverse standjes. Gun jezelf deze heerlijke dag. De lunch staat voor je klaar!


SprekersErwin Hout

Erwin Hout (1973) breekt in 1993 tijdens een stoeipartij zijn nek. Later die dag krijgt hij te horen dat hij voor de rest van zijn leven vanaf zijn hoofd verlamd zal zijn. Toen hij voor zijn gevoel naar de bodem van zijn bestaan zonk, was God daar Die in zijn hart tot hem sprak: “Ik zal je Herder zijn. Al ga je door het dal van de schaduw van de dood, Ik zal bij je zijn”. Al zesentwintig jaren zijn er na die dag voorbij gegaan, en nog steeds maakt God de belofte van toen iedere dag waar. De dragende kracht van Zijn beloften vormt de basis van Erwins leven, die inmiddels 16 jaar getrouwd is, vader werd van drie dochters en een baan heeft als marketing directeur van BIS|Econocom in Ridderkerk.


Noor van Haaften

Na haar studie pedagogiek in Utrecht heeft Noor van Haaften een aantal jaren in het buitenland gewoond en gewerkt. Terug in Nederland volgden vijftien jaren als redacteur en presentator bij de Evangelische Omroep (EO). Ze nam ontslag in 2002 en is sindsdien intensief bezig met schrijven en het houden van lezingen op conferenties in binnen- en buitenland. Ze spreekt regelmatig over Bijbelse thema’s of een specifiek Bijbelse persoon. Er zijn inmiddels dertien boeken van haar hand verschenen met vertalingen in negen talen.


Muziek


Peter en Carin van Essen

Op ons event spreken, zingen en musiceren Peter en Carin van Essen.
Als liedschrijvers en muzikanten komen ze op vele plekken in Nederland en in het buitenland. Zij noemen zich wel musicianaries en met hun Stichting Increase zetten zij zich met veel passie in op het gebied van aanbidding, eenheid en gerechtigheid. Sinds kort leiden zij het Huis van Aanbidding “His Home Base” in Apeldoorn. Op het event leiden zij ons met hun team en mogen we genieten van hun muziek.